Fizetési lehetőségek

A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget a csomag átvételekor a futárnak fizetheti ki készpénzben vagy bankkártyával.

Utánvétes fizetési lehetőség 100.000 HUF alatti rendelések esetén lehetséges. 

100.000 HUF feletti rendelés esetén kollégánk felveszi a kapcsolatot a megrendelővel.

Meghiúsult rendelésátvétel esetén a szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a következő rendelést csak sikeres előreutalás esetén szállíttassa ki.

Szállítási lehetőségek

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

A megrendelt csomagok házhozszállítását a GLS futárszolgálat biztosítja. A kézbesítés munkanapokon 8-17 óra között történik.
Rendeléskor olyan szállítási címet adjon meg, mely ebben az időpontban elérhető és a csomagok átvétele biztosított. A címzettet a futárszolgálat  e-mailben értesíti a várható kiszállításról.
Cím módosítása utólag nem lehetséges. Amennyiben ez megtörténik, annak plusz költségeit a vásárlóra terheljük. Az át nem vett csomagok szállítási költsége szintén a vásárlót terheli.

A csomagszállítás díjai utánvét esetén: 2600 HUF

Bankkártyás fizetés a futárnak: lehetőség van bankkártyás fizetésre a futárnál.

Szállítás meghiúsulása esetén: az első kiszállítás meghiúsulása esetén a csomagok másodszori kézbesítési kísérlete ingyenes. Ennek sikertelensége esetén a csomagok visszaszállításra kerülnek.

Kiegészítő adatok: ha szállítási címként nem saját címet jelöl meg, kérjük, mindenképpen tüntesse fel a kiegészítő címadatokat! Ha a megadott szállítási címen nem a megrendelő neve szerepel, kérjük, írja be a megjegyzés rovatba az ajtón, táblán, csengőn látható nevet is. Ezek a kiegészítő információk fontosak lehetnek a kiszállítás szempontjából, ezért fordítson kellő figyelmet a pontos adatok megadására!

Csomagolás: a webáruház tulajdonosa a csomagolási- és környezetvédelmi termékdíjakat magára vállalja, így ezek nem terhelik a vásárlót! Bizonyos csomagolóanyagokat igyekszünk újrahasznosítani, hogy ezzel is óvjuk környezetünket

Shopping Cart
Scroll to Top